2015. június 20., szombat

Virágos körömmatrica

Sziasztok:)
Elég régen volt már matricás manikűr a blogon , ezért gondoltam készítek egyet:), Úgyis hétfőn lesz évzáró és az milyen jól is mutatna ott. Nálunk mindig később szokott lenni az évzáró. 
Szóval alapnak egy tavaly kifutott Essence lakkot használtam a Twins kollekcióból neve és száma a 01 Edward. Elég picike a lakk , 5 milis az üvege. Szerencsére ha elfogy találtam néhány hozzá hasonló árnyalatot , ha érdekel titeket egy összehasonlító bejegyzés akkor írjátok a bejegyzés alá.
Hogy egy kicsit feltűnőbbé tegyem a matricákon kívül még tettem rá a Lovely Color Mania kiadásából a 020-as csillámos lakkjából ,ami már legalább 3 éve megvan és még semmi baja sincs.
A matricák az Avontól vannak , még régebben rendeltem. Nagyon szeretem az Avon matricáit mivel nekem nagyon tartósak és 4-5 napig is fent maradnak. A képek annyira nem lettek jók ,mivel éppen akkor nem sütött a nap:/

4 megjegyzés:

  1. Szép lett, égkék, ez az árnyalat nekem is megvolt már S-he és GR lakkban is. Még sosem próbáltam az Avon matricáit, mivel 2 naponta lakkozok, pazarlásnak érezném, hogy csak két napig hordom őket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Régebben én is 2 naponta festettem körmöt , de mostanában már meghagyom 3-4 napra is:).
      Köszönöm:)

      Törlés
  2. Nagyon szép ez a kék lakk, a matricával is remekül néz ki. :)

    VálaszTörlés

Ha kérdésetek van vagy kívánságotok , csak írjatok kommentet!!