2016. augusztus 23., kedd

Kék nyomdás | Manikűr

Sziasztok:)
Valaki van itt? Idejét se tudom már,hogy mikor ültem le így gép elé és mutattam be a legújabb manikűrömet. Elég rég volt már igaz? Szóval egy manikűrrel érkeztem hozzátok, amit a napokban készítettem el és azóta is viselek. Amióta nem blogolok, azóta egy manikűrt 4-5 napig viselni szoktam, természetesen a körmöm ápolása fontos szempont maradt számomra és a mai napig felfigyelek a lányok körmeire az utcán vagy épp egy társaságban. De nem is húzom tovább a szót mutatom is a legújabb manikűrömet.
Alapszín a kék volt, ezt a lakkot láthattátok már a blogon. Az Essence Twins kollekciójából származó Edward kapta a főszerepet a körmeimen, 2 rétegben. A minta egy Ebayes nyomdalemezről van, és a hozzá használt fehér lakk a Moyra 03-as lakkja. Még több képet mutatok róla:



Ti most milyen manikűrt viseltek?

10 megjegyzés:

  1. Nagyon szép ez a manikűr, már az Instán is felfigyeltem rá! (-: Most nekem is a kék a fő szín, furcsa, régen nem szerettem, de újabban egyre több kék lakkot veszek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :)
      Én így a rózsaszínnel vagyok, hogy annyira nem kedveltem most meg többször fel is kenem :)

      Törlés
  2. Nagyon tetszik ez a manikűr! Nekem is van most egy kedvenc kék lakkom, bár még ennél is világosabb, de nagyon szeretem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök, hogy tetszik :)
      Uuu és mi a neve annak a szépségnek?

      Törlés
  3. Jaj, de szépséges mani! :)
    Nagyon hiányoztak a munkáid, és most örül a szívem, hogy ezzel a szemet gyönyörködtető díszítéssel adsz életjelet végre magadról :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen:) Nagyon jól esnek a szavaid:3

      Törlés
  4. Nagyon csinos, én is mindig hasonló egyszerű manit csinálok. Szép árnyalat ez a kék!! Rajtam most a PP Magic van, mert valami szolid kellett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm:) mostanában én is az egyszerűségre törekszem :)

      Nagyon szép az a lakk:3

      Törlés

Ha kérdésetek van vagy kívánságotok , csak írjatok kommentet!!