2014. augusztus 21., csütörtök

Avon Gel finishű lakkja

Sziasztok:)
Már egy lakkteszttel érkeztem nektek . Az első Avon Gél finishű lakkomat szeretném nektek megmutatni . Gél finishű lakkom már volt a Moyrától , de az Avontól még nem . Az árnyalat nevét nem tudom nektek megmondani , mivel a gél lakkoknál nem az alján van a neve  , hanem a dobozkáján , ami ki lett dobva . Sajnos a képeken nem látszik a lakk csillogása.

A lakkot 2 rétegben kentem fel , néhol átlátszik a körömvégem , de ez annyira nem észrevehető . Az üvege a szokásos 12 ml tartalmazó üveg , az ecsete is a szokásos, amivel egyszerűen fel lehet kenni a lakkot . Állaga egy kicsit folyós , de nem nehéz vele festeni. Az Avon sima lakkjai most akciósak a katalógusban úgy , hogy érdemes rájuk most lecsapni.

Szeretitek az Avon lakkokat ??

7 megjegyzés:

  1. Kellemes színe van, szolid. Nincs Avon lakkom, ritkán rendelek tőlük bármit is. Régebben voltak Color Trend lakkjaim, azokat szerettem, tartósak voltak fedőlakk nélkül is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök ,hogy tetszik :) Az első körömlakkom Color Trendes volt , és még mindig jó állapotban van

      Törlés
  2. Most döbbenek rá, hogy jóformán egyetlen szolid lakkom sincs, ami ilyen púderrózsaszín. Sürgősen pótolnom kell a dolgot :P (vagyis majd akkor, ha a pénztárcám is megengedi :D)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép színekben kapható ,de nekem hamar lepattogzanak :/

    VálaszTörlés

Ha kérdésetek van vagy kívánságotok , csak írjatok kommentet!!